Omeletka na japonský způsob podobná našim bramborákům

Japonské omeletky okonomiyaki, připravované na grilu, se podobají spíše našim bramborákům (Zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima)
Japonské omeletky okonomiyaki, připravované na grilu, se podobají spíše našim bramborákům (Zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima) (zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima)
Japonské omeletky okonomiyaki, připravované na grilu, se podobají spíše našim bramborákům (Zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima) Omeletky z japonské kuchyně se připravují ze zeleniny, hub, vajec, sýru a ingrediencí Nepřilnavé povrchy jako granit nebo keramika jsou odolné proti poškrábání Na dopečení omelet použijeme nastrouhaný sýr a kysanou smetanu s rozšlehanými vejci
 Zobrazit celou galerii
reklama