Připravte letos štědrovečerní večeři horalů, která přežila až do dnešních dní

Pokud nemáme sušené houby, vyrazíme do lesa na čerstvé, pokud je houbová sezona
Pokud nemáme sušené houby, vyrazíme do lesa na čerstvé, pokud je houbová sezona (zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com))
Krkonošská a jizerskohorská vánoční pochoutka přežila až do dnešních dní (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com)) Základní surovinou jsou houby Do namočených rohlíků rozklepneme vajíčka Houby necháme přes noc namočit, druhý den z nich slijeme přebytečnou vodu Směs zamícháme, aby se chutě a vůně dokonale spojily Hotový hubník nakrájíme a servírujeme Pokud nemáme sušené houby, vyrazíme do lesa na čerstvé, pokud je houbová sezona
 Zobrazit celou galerii
reklama