S velikonočním makovým závinem okusíte, jak chutnají tradiční Velikonoce

Moderní rychlý makový koláč stihnete upéct během pár chvilek Makový závin v slovanských zemích vždy patřil na slavnostní stůl. Pekl se tradičně v období Velikonoc a také na Vánoce Skutečně tradiční makový závin se ve Slezsku neobejde bez oříšků, rozinek a kandované pomerančové kůry. Povrch kryje citronová poleva Makový závin se peče z tradičních a dnes běžně dostupných potravin Makovou směs rovnoměrně rozprostřete po celé ploše těsta. Volné nechte pouze okraje Výroba makového koláče byla v minulosti poměrně náročným úkonem. Nejnáročnější bylo připravit makovou náplň Moderní makový koláč je ideální pro pečení na poslední chvíli. Jeho výhodou je i to, že neobsahuje žádnou mouku, takže je vhodný i pro celiaky
 Zobrazit celou galerii
reklama