Zimní grilování je hit. Chce to jen vědět, jak na to!.
Zimní grilování je hit. Chce to jen vědět, jak na to!. (Zdroj: Living) Suroviny pokládejte na gril, až když jsou uhlíky pokryté bílou vrstvou popela. (Zdroj: Living) Příprava jídla na žhavých uhlících na studeném vzduchu se pochopitelně liší od letního, kdy je vše příjemně prohřáto slunečními paprsky. (Zdroj: shutterstock.com) Jakmile gril správně „rozfajrujete“ (ideálně na 180 °C), můžete začít přikládat jídlo. (Zdroj: shutterstock.com) Zatímco v létě dáváme přednost lehkým pokrmům, v zimě si tělo rádi pořádně nafutrujeme kaloriemi. Proto si bez obav dopřejte třeba bůček nebo mastná žebírka. (Zdroj: shutterstock.com) Vyzkoušet můžete i netradiční recepty. (Zdroj: shutterstock.com) Na zahřátí můžete vyzkoušet horký nápoj Fire Štrúdl. (Zdroj: Living) Zimní grilování je hit. (Zdroj: shutterstock.com)