Za chvíli je tady víkend – no je už na dohled .-) a protože se přeci musíte odměnit za celotýdenní dřinu, máme pro vás úžasný recept. Je trošku pracnější, ale veškerá vynaložená námaha stojí za to sladké nebe v ústech. Jen varujeme – tyčinky Snickers po zakoupení pečlivě uschovejte a vytáhněte je na světlo až, když je budete chtít nasekat. Ušetříte si cestu zpět do obchodu ????
INGREDIENCE:
2 šálky nasekané Snickers tyčinky
2 1/2 šálku nasekaných Bebe sušenek (klasických), nebo máslových sušenek
2 polévkové lžíce krystalového cukru
5 polévkových lžíc rozpuštěného másla
80g měkkého smetanového sýra (Philadelphia)
1 šálek krystalového cukru
2 vejce
1 polévková lžíce vanilky
3 polévkové lžíce karamelové polevy
Dorty – inspirativní fotogalerie














































































































































POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Předehřejte troubu na 180 stupňů C.
2. Ve velké míse smíchejte nadrobno nasekané sušenky, 2 lžičky krystalového cukru a rozpuštěné máslo. Na pečení použijte pánev nebo misku na muffiny a pomocí lžičky smíchanou směs rozdělte na dno pánve pro muffiny(nebo lívanečky) a trochu směs stiskněte dolů a po stranách.


3. Pečte po dobu 5-6 minut a vyjměte z trouby.
4. Pomocí elektrického mixéru smíchejte smetanový sýr a šálek cukru, dokud není krém hladký. Přidejte vejce a vanilku a vše dobře promíchejte. (můžete přidat i karamelovou polevu)

5. Nalijte cheesecake směs na každou předem upečenou placku a nakonec nahoru rovnoměrně rozprostřete nakrájené Snickers tyčinky.
6. Pečte v troubě dalších 23-26 minut, dokud okraje cheesecaku nezačnou hnědnout. Vyjměte z trouby a nechte zcela vychladnout.
7. Podávejte s karamelovou polevou nebo se šlehačkou.

Množství: 12 cheesecake sušenek
Doba přípravy: 60 min
Dobrou chuť!
Obložené mísy – inspirativní fotogalerie

















































































































































Foto: picky-palate.com
Publikováno: 11. 8. 2016, Autor: