Letní rajský salát je výborný jak k obědu, tak i jako chuťovka v letních dnech.
INGREDIENCE:
• 400 g koktejlových rajčátek (nejlépe na větvičce)
◦ 3 lžíce olivového oleje
▪ 2 stonky řapíkatého celeru
▪ 1 svazek jarní cibulky
▪ 1–2 lžíce světlého balzamikového octa
▪ sůl, pepř
▪ 1 hrst salátových listů
▪ 50 g sušených Cranberries (amerických brusinek)
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie










































































































































































































































POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Rajčata omyjte a otrhejte z větvičky. Suchou teflonovou pánev rozehřejte spolu se 1–2 lžičkami olivového oleje a rajčata v ní krátce zprudka opečte. Rajčata z pánve vyjměte.
2. Celer a jarní cibulku očistěte, omyjte a nakrájejte najemno. Zbylý olivový olej smíchejte s octem, solí a pepřem.
3. Salátové listy operte a osušte (nejlépe v salátové odstředivce). Rajčátka, celer, jarní cibulku a Cranberries smíchejte a rozložte na salátové listy. Pokapejte dresinkem a podávejte s bagetou.
Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 min
Dobrou chuť!
Další recepty
Dorty – inspirativní fotogalerie













































































































































































































































Publikováno: 11. 8. 2016, Autor: