Pribiňák podle Ládi Hrušky zná asi každý; bezesporu půlka republiky ho doma dělá pravidelně a druhá půlka ho mlsá na návštěvách. Je proto nejvyšší čas tento recept povýšit a dodat mu další rozměr. Ať už máte rádi vanilkovou klasiku, nebo spíše preferujete kakaovou příchuť, můžete si dopřát obě najednou – udělejte si duo variantu v jednom poháru.
Co budete potřebovat
- 1 smetanu ke šlehání
 - 1 vaničku tvarohu (nejlépe polotučného)
 - 2 vanilkové cukry
 - 1 lžíci kakaa
 - kulaté piškoty
 - jahody, banán, hroznové víno
 - lístky máty
 
 Jak budete postupovat
1. krok
Smetanu ušlehejte, přidejte tvaroh a vanilkové cukry a šlehejte, dokud hmota nebude mít krásnou krémovou konzistenci.
 2. krok
Hladkou smetanovo-tvarohovou hmotu rozdělte na dva stejné díly, do jedné poloviny vmíchejte kakao.
 3. krok
Do skleniček či pohárů dejte vrstvu piškotů, kakaové hmoty, kousky ovoce a nakonec bílou hmotu. Nakonec pribináček ozdobte ovocem a mátou.
 Fantazii se meze nekladou!!!
 Publikováno: 5. 6. 2020, Autor: Láďa Hruška, Profil autora: Láďa Hruška